Stilpolisen

Stilmissarna kungligheterna glömmer

Ofta tror man att kända personligheter är odödliga samt har så mycket pengar att de inte kan gå fel – i alla fall inte när det kommer till mode. Detta då de har ett sådant entourage omkring sig. Men, så är inte fallet och här kommer några godbitar av outfits vi sent kommer att glömma. 

3072429-beautiful-tiaraAtt få bra modetips är något som vi tidigare skrivit och det finns mängder av tips och inspiration som kan göra en trygg och snygg. Dock undrar man ibland hur det kan gå så fel för kända personer. Dessa so har så många personer runt sig, och även så mycket pengar på fickan att de kan få vilket plagg de vill – skräddarsytt. I en artikel från Expressen har de samlat några riktiga favoriter som vi dödliga kan götta oss i.

Kungliga missar

Att se kungliga missar kan vara bland det roligaste som finns, detta då kungligheter nästintill hör hemma i sagorna och med det inte klär sig fel. Men i det verkliga livet sker misstag som verkligen får en att skratta till. Bland annat finns bildbevis på att norska kronprinsen Haakon haft hål i strumpan. Danmarks prins har kanske inte hål i strumporna men däremot inga problem med att titt som tätt vandra omkring med en uppknäppt gylf. Självklart är det inte bara andra prinsar och prinsessor som råkar bli tagna av kamerorna utan även våra svenska kungligheter. Prinsessan Victoria har bland annat råka visa för mycket av sin BH och vår kära Madeleine skapade stora rubriker när hon under en tillställning kom med för urringad klänning.