Ekonomipolisen

Bästa presenten är den billiga

Om du är en sådan som tvekar och velar när det kommer till att köpa presenter åt vänner, släktingar och kollegor så ägnar du mycket tid och energi i onödan. Det spelar ingen som helst roll om du inte känner personen speciellt väl – för det första finns det presenter som passar alla vid alla tillfällen och för det andra är det ju tanken som räknas.

Nu för tiden behöver du inte heller springa omkring i en massa butiker när du inte har tid! Du kan i stället köpa present billigt online så att du både sparar på din egna värdefulla tid och energi och inte behöver lämna hemmet eller kontoret när du gör det.

Tänk praktiskt

Egentligen borde det inte ens behövas sägas men självfallet blir folk gladast när de får något de kan använda. Det säger ju sig självt! Visst kan det vara fint med blommor eller choklad men om mottagaren inte gillar rosor eller är laktosintolerant så är slantarna helt bortkastade. Istället är det bättre att ge något som de kan ha nytta av och det är därför som en fotoram är bland det bästa som finns i presentväg, Alla människor tar foton mer eller mindre hela tiden med sina mobiler så de har massor med bilder som de gillar; från semestern, familjen, hemmet, festen och bara till vardags! Genom att ge dem en ram kan de själv sköta resten och du framstår som hjälten!

Ekonomiskt och neutralt

En fotoram kan kosta så lite eller så mycket du vill och det finns hur många modeller som helst att välja på. Om det inte är så att personen som skall få den är totalt besatt av färgen rosa eller rött lack så är det rätt korkat att köpa något i de färgerna. Kör istället på en snygg träram eller en enkel bred ram i någon neutral färg så kan det knappast gå fel!