Stilpolisen

Trendpolisen om smyckestrenderna 2021

Trendpolisen anar ett gyllene tillfälle att investera i ädla metaller och ljuvliga pärlor under 2021. För att vara on trend 2021 gäller det att ha koll på vad som gäller. Därför ger vi dig den ultimata guiden till årets smyckestrender.

2021 blir året då du åter vill ha lite glitter och glamour. Efter att ha suttit hemma i mysdräkt hela andra halvan av pandemiåret 2020 är det inte konstigt att du längtar efter lite mera lyx i tillvaron. Därför spår trendpoliserna att 2021 kommer att innebära både champagne, pärlhalsband och lyxiga ringar för alla fashionistor.

De hetaste trenderna 2021

pärlorFokus blir under 2021 blir på klassisk lyx och glamour. Det här innebär inte att det kommer att bli några vilda fester och stora evenemang. Nej, 2021 kommer nog inte att bli en återgång till det normala. Däremot vågar trendpoliserna slå fast att modebilden kommer att växla mot det mer lyxiga och exklusiva. Därför kommer tre hetaste smyckestrenderna 2021 kommer att vara:

  • Pärlor! Dags att gräva igenom mormors byrålådor för 2021 blir året då pärlorna gör återtåg på bred front. Bär dem i öronen, runt nacken och runt handlederna.
  • Ädla metaller. Både guld och silver syns i modebilden 2021. Men det ska vara äkta vara – investera hellre i ett fåtal äkta exklusiva smycken än motsatsen. De billiga trendsmyckenas tid är definitivt förbi!
  • Stora örhängen. Tänkt lyx, tänk glamour, tänk örhängen som är så långa att de nästan nuddar dina axlar så kommer du att landa precis rätt. Även om du inte kan gå på bal så kan du iallafall se alldeles underbar ut när du träffar kollegorna på den digitala after worken.

Sammantaget erbjuder 2021 en återgång till den klassiska lyxen som exklusiva smycken och pärlor alltid har representerat. Nu är det bästa läget att investera i både guld, silver och andra ädla tillgångar.

Utelistan 2021

Så vilka av förra årets trender kan du lämna på andra sidan nyårsskiftet? Ankelkedjan har definitivt gjort sitt för den här gången. De stora korsen i halskedja a la Madonna på 80-talet som plötsligt syntes runt trendkänsliga halsar under det gångna året kan du också förpassa till smyckeskrinets mörker. Och med dessa spaningar passar Trendpoliserna på att önska dig ett gott nytt modeår!